The bicycle repair man

Den här gamla Monty Python sketchen är en riktigt gammal favorit.

Miljöutmaningen kan nu avslöja att han heter Nils och driver en verksamhet som heter Bikelife. Cykelreparatören har nu kommit ut ur sin verkstad och fixar punkteringen där den befinner sig. För tre hundra spänn kommer Nils farandes, på cykel och lagar din punktering. Det tycker jag låter som en riktigt bra idé. Jag hittade Bikelife genom bloggen Koldioxidexpriment. Hon var riktigt nöjd med tjänsten. För egen del är det dock inte aktuellt att köpa den här tjänsten. Jag cykar mycket och har för vana att alltid ha med mig en liten pump, däckavdragare och en hel slang. Och med åren har jag blivigt ganska flink. Rekordet är sex punkor på två veckor…

  • Share/Bookmark

Tags: , , ,

One Response to “The bicycle repair man”

  1. Cykelutryckning med slang, soppa och sexleksaker « MiljöBloggAktuellt Says:

    [...] eller servar din cykel när du behöver det. Miljöutmaningen inspirerades av det att lägga ut den här underbara Monty Python-filmen om The Bicycle Repair [...]

Leave a Reply